Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Aanbiedingen

Mediation in Houten en omstreken

Mijn man en ik lagen al maandenlang niet meer op één lijn, maar je gaat toch minder snel uit elkaar wanneer je kinderen hebt. Toen het bijna een jaar later nog steeds niet goed ging tussen ons en we iedere week ruzie hadden, was het toch tijd om uit elkaar te gaan. Hoe vervelend het ook is. Soms gaat het niet meer, soms is de koek gewoon op. Daarom hebben we de hulp ingeschakeld van Bert Vos middels mediation in Houten.

Met respect voor elkaar uit elkaar

Tijdens de laatste periode van onze relatie hadden we vaak ruzie, bijna dagelijks. Die ruzies konden om de kleinste dingen gaan, bijvoorbeeld over het uitpakken van de vaatwasser. Bij de mediation in Houten staan respect voor elkaar, goede heldere afspraken en de zorg voor eventuele kinderen centraal.

De focus ligt bij deze professional niet op de personen, maar op de inhoud. Hij heeft ons geadviseerd over allerlei zaken die komen kijken bij een echtscheiding.

Mediator in Houten

De mediatior in Houten biedt uitkomst bij relationele conflicten. Wanneer er zoals bij ons het geval is kinderen in het spel zijn, zullen we er op de beste manier uit moeten komen. Hierbij is het bewaren van de relatie een heel belangrijk punt. We moeten de kinderen immers alsnog samen opvoeden, daar kozen we voor toen we aan kinderen begonnen. Voorwaarde hiervoor is echter wel dat er voor beide partijen een bevredigende oplossing komt.

Belangrijke voorwaardes

Belangrijke kenmerken van het werk van deze mediator in Houten is dan ook dat de relatie bewaard wordt én dat er in relatief korte tijd voor beide partijen een acceptabele oplossing gevonden wordt. Zodoende heeft deze manier van conflictoplossing ervoor gezorgd dat onze scheiding ondanks het grote verdriet soepel verliep.

We hebben een goede omgangsregeling getroffen voor de kinderen. Bovendien gaan we soms zelfs nog eens bij elkaar op de koffie. Bert Vos, bedankt!