Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Bedrijven

Led Design Holland uw persoonlijke hulp bij de overstap naar led

Bent u ervan overtuigd dat oude lampen vervangen door ledlampen de enig juiste beslissing is? Weet u nog niet zoveel over het principe van led en wilt u zich laten adviseren? Heeft een u mooie set LED panels aangeschaft en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ophangen? Als u op een van deze vragen met ‘ja’ heeft geantwoord, kunt u vandaag nog contact opnemen met Led Design Holland. Via de website kunt u een verzoek doen om teruggebeld of gemaild te worden. Het is ook mogelijk direct een gratis lichtplan aan de vragen.

We leggen uit wat LED specialist LDH bedoelt met een lichtplan. Bij het kopen en installeren van ledlampen zijn een aantal zaken van essentieel belang. Wat voor soort licht is nodig? Soms gaat het vooral om een warme sfeer in een ruimte. In andere gevallen is gericht licht nodig om goed te kunnen werken. Het aantal led’s is ook belangrijk. Het is niet perse zo dat een grote ruimte om meer lampen vraagt. En soms is het noodzakelijk een kleine werkkamer met een flink aantal lampen uit te rusten.  Een en ander hangt natuurlijk af van de werkzaamheden die er plaatvinden. Andere zaken die in overweging genomen moeten worden, zijn:

-de fitting;

-de lichtverspreiding;

-het aantal lumen en watt;

-de lichtkleur en kleurweergave;

-de levensduur en besparingsmogelijkheden;

-het soort armatuur.

Een paar punten lichten we toe.

Om met het laatstgenoemde te beginnen: bij een gemiddelde winkel heeft u in ieder geval de keuze uit led-panelen, led kweeklampen, led-spots, led-strips, led-bouwlampen en led-buitenlampen.

De meest gangbare fittingen zijn E27 (grote, ronde schroef), E14 (kleine, ronde schroef), GU10 (twee korte, dikke pinnen) en GU5.3 (twee dunne, kleine pinnen).

De temperatuur van licht wordt standaard aangegeven met een waarde in Kelvin. Ligt het getal boven 2700K dan wordt gesproken van kouder licht. Hoe minder Kelvin, hoe warmer het licht en hoe prettiger de lichtkleur.

Wilt u meer weten over led en de eigenschappen van deze besparende lamp? Het Led Design Holland-team zit voor u klaar: 076 – 888 33 00, info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl