Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Aanbiedingen

Last van het leven? Deze burn-outcoach uit Tilburg help je er weer bovenop

Leefbewust is een bedrijf dat jou helpt met problemen op allerlei verschillende vlakken van je bestaan. Het bedrijf is een samenwerking tussen Elian Krekels en John Theloosen. John richt zich vooral op het werk als lifestyle- en burn-outcoach in Tilburg. De twee kunnen je helpen bij allerlei problemen in je lichaam en geest. Daarnaast hebben ze ook genoeg kennis om je door te verwijzen naar een andere specialist als je bij hen geen optimale hulp kunt krijgen voor jouw specifieke situatie.

Hulp bij moeilijke vragen over het leven

Verschillende zaken kunnen leiden tot vertwijfeling over jezelf en je relatie met het leven in Tilburg. Stress ontstaat als we ons niet op ons gemak voelen. Dat kan komen door te veel werkdruk of te lang werkloos zijn. Ook slecht lopende relaties of een existentiële crisis kunnen stress en vertwijfeling veroorzaken. Als deze moeilijke thema’s op tijd aangepakt worden met behulp van een lifestyle- of burn-outcoach in Tilburg, dan kan een daadwerkelijke burn-out – en een heleboel extra leed – vaak voorkomen worden.

Wat is een burn-out?

Het woord burn-out kan vrij letterlijk genomen worden. Dit fenomeen treedt op als je allerlaatste reserves opbranden en er niets meer over is om de energie te produceren die je nodig hebt om door te gaan met je oude leven. Een burn-out treedt op bij mensen die op een bepaald vlak langere tijd over hun grenzen gaan. Op een gegeven moment is het dan simpelweg niet meer mogelijk voor het lichaam en de geest en vallen ze in een diep dal waar alles zwaar en moeilijk lijkt.

Schakel een coach in

John Theloosen van Leefbewust kan door zijn ervaring in het vak vaak snel zien wat er werkelijk speelt. Hij helpt je om de problematische patronen te herkennen en aan te pakken. Samen met deze burn-outcoach uit Tilburg leer je om weer naar jezelf te luisteren waardoor je inzicht krijgt in wat je eigenlijk wilt. Neem contact op met deze praktijk en bespreek de mogelijkheden.

https://www.leefbewust.nl/