Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Vervoer en transport

Laat koeltransport effectief monitoren

Natuurlijk wilt u op de hoogte blijven van de vorderingen als u koeltransport laat uitbesteden. Dat is dan ook het geval bij LogistiCCare. Zij weten als geen ander dat de producten kwetsbaar zijn en onder de juiste omstandigheden vervoerd moeten worden. Om de kwaliteit te waarborgen en u continu op de hoogte te houden, werken zij met een real-time boardcomputer en temperatuurregistratiesysteem. Hierdoor kan de chauffeur het koeltransport te allen tijde traceren om zo de kwaliteit te waarborgen. Klinkt goed toch? LogistiCCare is 24/7 bereikbaar.

Sinds 2000 de specialist op het gebied van koeltransport

LogistiCCare startte in 1999 als expeditiekantoor. Daarna, in 2000, begon het bedrijf met koel- en vriestransport. Uiteraard begon de dienstverlening met kleine zendingen, maar al snel groeide het bedrijf uit tot een gerenommeerd bedrijf voor vries- en koeltransport. Met een uitgebreid wagenpark en temperatuurregistratiesysteem van LogistiCCare levert dit bedrijf te allen tijde maatwerk. Uiteraard voldoen alle voertuigen aan de HACCP en FCR/ATP richtlijnen zodat u altijd verzekerd bent van professioneel koeltransport. Waardoor LogistiCCare zich onderscheidt van anderen? Dat zijn de drie speerpunten: flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast ontvangt u altijd een persoonlijke service. Zo wordt er gekeken welke koerier het beste bij uw transport past. Koeltransport is immers een vak apart.

Meer dan enkel koeltransport

Bij een specialist als LogistiCCare zit u goed voor meer dan alleen koeltransport. Zij beschikken ook over opslagmogelijkheden voor diverse producten. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van extra pallets, lege emballage, grondstoffen of bevroren producten. Dus wanneer u bijvoorbeeld gebrek heeft aan ruimte door een verhuizing of verbouwing, kunt u rekenen op de veelzijdige dienstverlening van LogistiCCare. Een andere service waar u gebruik van kunt maken is de koeriersdienst. Bent u op zoek naar een koerier die gespecialiseerd is in koeltransport? Bij deze specialist weet u zeker dat de koerier aan alle gestelde eisen voldoet én jaren ervaring in het vak heeft.