Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies welk lensimplantaat het beste bij uw wensen past

Wilt u ook graag terug scherp kunnen zien wanneer u in de ochtend opstaat, zonder dat u uw bril moet opzetten of lenzen in moet doen? Dan is een lensimplantaat een van de meest effectieve methodes om uw zicht continu te verbeteren. Een lensimplantaat is geschikt voor zeer veel mensen waarbij een ooglaserbehandeling niet mogelijk is. Denk hierbij aan een te hoge refractieafwijking of wanneer het hoornvlies te dun is. Ook wordt het laten plaatsen van een lensimplantaat aangeraden bij cliënten van 45 jaar en ouder. Tijdens de behandeling wordt er een lensimplantaat van hoogwaardige kunststof in uw oog geplaatst waardoor u weer scherp kunt zien.

Wat voor mogelijkheden heeft u?

Bent u op zoek naar een kliniek waar het lensimplantaat voor u geplaatst kan worden door een specialist? De specialisten bij Refractiecentrum Haaglanden helpen u graag verder. De professionele en ervaren oogartsen maken gebruik van de meest moderne apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat uw zicht weer scherp wordt. Er zijn bij dit centrum twee soorten lensimplantaties mogelijk:

  • Het Artisan lensimplantaat wordt geplaatst door middel van een incisie die ongeveer 5 of 6 mm is. Na de procedure wordt deze incisie gehecht. Onder plaatselijke of gehele verdoving wordt het lensimplantaat geplaatst en het duurt eventjes voordat uw zicht weer goed is.
  • Het Artiflex lensimplantaat is een revolutionaire behandeling waarbij de incisie maar 3 mm groot hoeft te zijn. Deze lens kan namelijk opgevouwen worden dankzij de grote flexibiliteit. Het gevolg is dat er geen hechting uitgevoerd hoeft te worden, waardoor u vrijwel direct na de ingreep al een goed zicht heeft.

Maak online een afspraak voor de quickscan

Wilt u graag dat uw zicht meteen goed is wanneer u in de ochtend opstaat? Bent u klaar met vermoeide en geïrriteerde ogen door het dragen van contactlenzen? Neem dan contact op met Refractiecentrum Haaglanden om een quickscan in te plannen. Tijdens dit onderzoeken worden uw ogen geanalyseerd en krijgt u advies over de beste behandeling. Maak online een afspraak!

https://www.refractiecentrum.nl/