Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Aanbiedingen

Inbetween gordijnen: wat zijn ze en waarom zijn ze zo populair?

Inbetween gordijnen: wat zijn ze en waarom zijn ze zo populair?

Heb je weleens gehoord van inbetween gordijnen? Klinkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk is het best simpel. Ze zitten precies tussen vitrage en dikke overgordijnen in. Dus, niet te doorzichtig zoals vitrage, maar ook niet zo massief als die zware overgordijnen. Lekkere balans, toch?

 

Privacy & lichtspel: waarom Inbetweens zo populair zijn

Stel je voor: je zit op de bank, chillen en relaxed, en je wilt niet dat iedereen van buitenaf kan meegluren. Daar komen die inbetween gordijnen in actie. Ze houden overdag nieuwsgierige blikken buiten, maar laten nog genoeg licht binnen om de sfeer te behouden. Zonlicht? Ja graag! Verblind worden? Nee, bedankt!

 

Tikje luxe en sfeer: soorten Inbetweens

Er zijn allerlei soorten Inbetween gordijnen die je kunt checken. Ga je voor eenvoudig effen, of misschien een funky patroontje? Glans en glitter, wie houdt er niet van? Oh, en laten we de linnen inbetweens niet vergeten, die zijn echt on point. Maar hé, als kleur jouw ding is, hebben we goed nieuws: ze zijn er in alle tinten van de regenboog. Van groen tot beige, tot zwart of blauw. Keuze zat!

 

Coole trucs: Inbetweens voeren

Weet je wat gaaf is? Inbetween gordijnen kunnen ook een extra laagje krijgen. Waarom? Hier zijn een paar redenen:

  • Weg met de kou en tocht

  • Achterkant van het gordijn wordt opeens chic

  • Gordijn gaat langer mee, lekker duurzaam

  • Zon krijgt geen kans om je gordijnen te verkleuren

Kijk, dat is pas handig! En raad eens? Zelfs inbetween gordijnen kunnen een voering krijgen. Je favoriete stof kan dus ook een ander jasje aantrekken en nog steeds stralen.

 

De voordelen van Inbetweens

Waarom zijn die inbetween gordijnen nou zo gaaf? Ten eerste, dat mooie gefilterde daglicht. Het licht komt nog steeds binnen, maar die felle zonnestralen blijven buiten de deur. Plus, privacy is belangrijk, toch? Overdag kun je lekker binnen chillen zonder dat iedereen mee kan gluren. Maar ’s avonds, als de lampen aan zijn, wordt het zicht naar buiten minder. Fair deal, toch?

 

Mix & Match: Inbetweens combineren

Wil je die zachte sfeerverlichting in huis, maar ook wat extra donkerte? Combineer Inbetween gordijnen dan met dikke overgordijnen. Perfect voor de slaapkamer als je echt wil uitslapen. En je kunt zelfs vouw- of rolgordijnen mixen voor een extra coole look. De keuze is helemaal aan jou.

 

123Gordijn: een wereld van Inbetween inspiratie

Je dacht toch niet dat dit alles was, hè? Er is nog veel meer te ontdekken op de 123Gordijn website. Dus, als je nieuwsgierig bent, neem een kijkje en laat je inspireren! En als je vragen hebt, geen stress. We zijn er voor je via WhatsApp of mail. Let’s go gordijn shopping!

 

 

https://www.123gordijn.nl/