Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Aanbiedingen

Hoger in Google? Dit zijn 5 tips over de aanpak!

Wist je dat maar liefst 97% van het totale internetverkeer over Google gaat? Logisch dus, dat veel bedrijven het nastreven om hun website hoger in Google te krijgen. Door hoog in Google te staan, bereik je potentiële klanten immers een stuk gemakkelijker. Zelf weten hoe jij hoger in Google komt? We geven je enkele tips!

 

1 – Zoekwoordenonderzoek

Bij een zoekwoordenonderzoek zoek je uit welke zoekwoorden of -termen mensen gebruiken om informatie te zoeken in Google. Gebruik hulpprogramma’s, zoals Google Keyword Planner, voor het zoekwoordenonderzoek. Zo kom je erachter welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf of website.

 

2 – Optimaliseer je website

Zorg ervoor dat je de relevante zoekwoorden op strategische plekken zet. Bijvoorbeeld in de title tag, meta beschrijving, URL en koppen (H1, H2, enz.). Creëer ook waardevolle en relevante inhoud rondom je zoekwoorden om de waarde van je website te vergroten. 

 

3 – Verbeter de gebruikerservaring

Zorg ervoor dat je website snel laadt, mobielvriendelijk is en gemakkelijk te navigeren is. Een positieve gebruikerservaring kan leiden tot hogere betrokkenheid, meer tijd op de website en hogere conversies. Dat zijn allemaal signalen die Google waardeert en die van invloed kunnen zijn op je positie in de zoekresultaten.

 

4 – Maak gebruik van lokale SEO

Heb je een lokaal bedrijf? Dan is lokale SEO van groot belang om hoger in Google te komen. Optimaliseer je website met relevante zoekwoorden, voeg je bedrijfsadres en telefoonnummer toe en registreer je bedrijf bij lokale bedrijvengidsen. Dit helpt bij het vergroten van je zichtbaarheid in lokale zoekresultaten en het aantrekken van lokale klanten. 

 

5 – Creëer waardevolle en relevante inhoud

Content is nog steeds het allerbelangrijkst wanneer het draait om hoger in Google komen. Creëer waardevolle, informatieve en relevante content op je website die aantrekkelijk is voor je doelgroep. Kwalitatieve content helpt bij het verhogen van de betrokkenheid van gebruikers en het bevorderen van je expertise en autoriteit binnen jouw vakgebied.


Wil jij hoger in Google komen, maar vind je bovenstaande stappen lastig? Kom hoger in Google met Traffic Today! Door de juiste combinatie van diensten in te zetten, zorgen zij ervoor dat al jouw marketingdoelstellingen behaald worden.

https://www.traffictoday.nl