Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Banen en opleidingen

High Tech Project Manager

Je bent een ervaren projectmanager met een passie voor techniek. U neemt de verantwoordelijkheid voor het succesvol voltooien van de taak. Je inspireert het projectteam om meer moeite te doen om tot het beste resultaat te komen. Op deze manier kunt u het beste uit uzelf en die van anderen halen.

Ons idee van jouw carrière.

De toekomst van een organisatie is direct gerelateerd aan de vaardigheden van medewerkers. Als onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, groeit Sogeti natuurlijk met hen mee. Daarom bieden we hightech professionals alle kansen om hun kennis en ervaring zo goed mogelijk uit te breiden.

Rolbeschrijving

Als hightech projectmanager geef je leiding aan één of meerdere engineering projectteams. Vaak moet u voor meerdere items zorgen. Dagelijkse operaties lopen via de teamleider of projectleider. U werkt samen met uw accountmanagers en engineers om offertes op te stellen en ervoor te zorgen dat uw project resultaten oplevert die onze klanten tevreden stellen. Je bent zakelijk georiënteerd en in staat om nieuwe kansen te vinden. Je bent verantwoordelijk voor risicomanagement, veranderbeheersing en communicatie met stakeholders. Je integreert het ontwikkel- en testproces en zorgt ervoor dat het project op tijd binnen het budget en volgens de gestelde eisen wordt afgerond.

Waar ga je aan de slag?

Je gebruikt je expertise bij een klant op locatie of in een van de moderne werkplekken van Sogeti. Sogeti heeft vestigingen en veel klanten door het hele land, dus dit is erg handig als je in Nederland woont.

Wie ben jij?

Je bent ondernemend, bereid om evenwichtige risico’s te nemen, klantgericht, vindingrijk, volhardend en je hebt een goed begrip van de business. Met je positieve instelling durf je het initiatief te nemen om met het team het beste resultaat te behalen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Of het nu mondeling is of op (digitaal) papier.

Daarnaast heb jij..

  • Een hightech achtergrond hebben en een WO / HBO werk- en denkniveau hebben;
  • Rijke ervaring, waaronder minimaal 4 jaar als projectleider / manager;
  • Affiniteit met embedded systemen;
  • Rijke ervaring in projectmanagement op hightech-gebieden zoals elektronica, embedded, testautomatisering en mechanische ontwikkeling;
  • Ervaring in direct contact met klanten
  • Offshore (India) werkervaring heeft de voorkeur

Sogeti biedt jou…

… Goede klantenportefeuille en uitdagende projecten in het hele land. Daarnaast krijg je talloze mogelijkheden om je professionele niveau verder te ontwikkelen. Denk aan training en opleiding op het gebied van elektronica, software en testen, maar ook aan soft skills. Daar profiteer je optimaal van, want je weet: ontwikkeling is vooruitgang.

Over Sogeti

Sogeti staat bekend om zijn hoge kwaliteit, indrukwekkende klantenkring en uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor het personeel. De hightech business line is de snelst groeiende pijler van Sogeti. Daarom is een goede bedrijfscultuur erg belangrijk. We waarderen samenwerking en wederzijds respect om de beste resultaten te behalen. Sogetist staat altijd klaar om hun kennis te delen. Bovendien zullen we heel blij zijn op het werk en na het werk. Sogeti organiseert regelmatig interessante uitjes en activiteiten.

Als u onze hightech business line betreedt, weet u dat u zich snel ontwikkelt! Als u klaar bent om de leiding te nemen over een uitstekend hightech-project, solliciteer dan nu!

https://www.vindazo.nl/keywords/it-project-manager.html