Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Aanbiedingen

Het verschil tussen een smartshop, seedshop en een headshop

Ben je nog niet thuis in de wereld van bewustzijn veranderende en geestverruimende middelen? Dan weet je misschien ook niet wat een smartshop, headshop en een seedshop inhouden. Dit zijn winkels waar je psychoactieve middelen en toebehoren kunt kopen. Ben je benieuwd naar het verschil en wat de verschillende shops aanbieden? Lees dan verder en kom erachter! 

 

De headshop

Een headshop is de shop waar je alle accessoires en toebehoren bij het gebruik van psychoactieve middelen kunt kopen. Als je deze middelen gaat gebruiken, is het belangrijk om het gewicht goed af te wegen. Ook is hygiëne bij het gebruik van de middelen erg belangrijk. Schoonmaakartikelen en weegschalen zijn artikelen die je kunt kopen bij een headshop. 

 

De smartshop

Een smartshop is een winkel waar je psychoactieve middelen kunt kopen. In deze winkel kun je je laten adviseren over de effecten en het gebruik van het middel. In Nederland zit vaak in elke smartshop ook een headshop. Deze twee worden gecombineerd, zodat je niet naar twee verschillende winkels hoeft. In het buitenland hebben ze vaak geen smartshop, maar alleen een headshop. Dit komt omdat het gebruik van substanties vaak illegaal is. 

 

Seedshop

In een seedshop kun je zaden kopen om zelf cannabico mee te kweken. Ook kun je artikelen kopen die je nodig hebt bij het kweken van de wietzaden. In de seedshop zijn dus alleen artikelen verkrijgbaar die je nodig hebt om cannabico te verbouwen.

 

Ontdek het assortiment 

Ben je benieuwd naar het aanbod van een seedshop, headshop of een smartshop en ga je liever niet op pad om deze shops te bezoeken? Dan kun je een kijkje nemen op de website van 24 high. Deze partij heeft een ruim aanbod aan psychoactieve middelen en toebehoren. Wil je informatie over een middel? Dan kun je contact opnemen en je laten adviseren over de verschillende mogelijkheden.

https://www.24high.nl/