Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Beauty en verzorging

Geniet van een zijdezachte huid en laat jezelf waxen in Amsterdam-West

Wil jij graag genieten van een zijdezachte huid? Bezoek dan eens waxsalon Senzera in Amsterdam-West en laat jezelf professioneel waxen. Deze specialisten hebben ruim 15 jaar ervaring met diverse ontharingsbehandelingen, waardoor zij jou uitstekend kunnen ontharen. Zij waxen bijvoorbeeld jouw benen of genitale zone, maar gaan ook graag aan de slag met de moeilijk bereikbare plekken, zoals je rug, schouders of billen. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Dit geldt overigens niet enkel voor vrouwen, ook mannen zijn van harte welkom om zich te laten waxen bij deze salon in Amsterdam-West. Ontharen is steeds populairder onder de mannen, omdat een zijdezachte huid ook bij mannen enorm aantrekkelijk is. Iedereen is welkom bij Senzera in Amsterdam, maak dus direct een afspraak voor een professionele ontharing.

De juiste zorg voor en na jouw behandeling

Het waxen bij deze studio in Amsterdam-West is het meest effectief wanneer je aan een bepaalde voorbereiding voldoet. Deze specialisten adviseren je om twee weken lang voor de afspraak niet te scheren, zodat jouw haar ongeveer één centimeter lang is. Daarnaast adviseren deze specialisten je om los katoenen ondergoed te dragen op de dag van de behandeling en enkele dagen daarvoor. Je voorkomt hiermee huidirritaties. Na de behandeling is het van belang om je huid goed te laten herstellen. Je vermijdt het beste de zon, maar ook de zonnebank, de sauna en intensief sporten tot 24 uur na de behandeling. Het is daarnaast aan te raden om geen alcoholhoudende deodorant te gebruiken op de gewaxte zone tot 24 uur na de behandeling.

Maak direct een afspraak

Wil jij je graag laten waxen in Amsterdam-West? Maak dan een afspraak in de waxsalon van Senzera in Amsterdam. Deze specialisten verwelkomen jou graag in hun studio, zodat ze jou kunnen helpen bij het ontharen van de door jou gewenste plek. Neem gerust contact met hen op om een afspraak te maken.

https://senzera.com/nl/