Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Vakantie

Geniet van bijzondere faciliteiten op een natuurcamping op de Veluwe

Een unieke camping: dat is Camping Het Vossenhol. Hier vind je namelijk een aantal bijzondere faciliteiten die je niet overal tegenkomt. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren.

Ervaar het échte campinggevoel op deze mooie natuurcamping op de Veluwe!

Staat de vakantie vast, maar weet je nog niet waar je naartoe wilt? Trek je er met de kinderen het liefst op uit in Nederland? Kom je vakantie vieren op Camping Het Vossenhol! Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt rustig midden in de bossen van de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd.

Unieke natuurcamping midden in de bossen op de Veluwe

Camping Het Vossenhol is anders dan alle andere campings in de regio. Wist je dat je op deze natuurcamping op de Veluwe kunt slapen in een Mongoolse Yurt? Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit je Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent. Zo wordt kamperen in de natuur fantastisch!

Gerelateerde artikelen

Caravan dealers in Zuid-Holland repareren uw schade in een handomdraai

Vijf tips om te voorkomen dat uw kind kwijt raakt

Luxe vakantiewoning Ardennen met jacuzzi