Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Toerisme

Een rondreis door Spanje voor de kunstliefhebber

Een land met zo’n rijke cultuur heeft voor de kunstliefhebber veel te bieden. De architectuur in Spanje kent vele invloeden en er zijn dus ook veel verschillende stijlen te zien, van modern tot klassiek en van christelijk tot islamitisch. Ook het modernisme speelt een grote rol in de Spaanse architectuur en Antoni Gaudí is daar een groot voorbeeld van. Wanneer we kijken naar de Spaanse schilderkunst en beeldhouwkunst is El Greco één van de belangrijkste namen. Natuurlijk mogen we Pablo Picasso en Salvador Dalí ook zeker niet vergeten. Ieder was in staat om zijn eigen kwaliteiten prachtig tot uiting te brengen op het doek en zijn van grote waarde geweest voor de Spaanse kunst.

Muziek en dans

Maar kunst kan zich op verschillende manieren uiten. Muziek en dans spelen ook een belangrijke rol in de Spaanse cultuur. De Spanjaarden houden van dansen waardoor er veel verschillende technieken zijn ontstaan. Spanje staat onder andere bekend om de flamenco en paso doble. In Spanje zijn vooral accordeonmuziek, gitaarmuziek en doedelzak populair en hun muziek is ook over de hele wereld bekend. Bekende zangers zijn bijvoorbeeld Julio Iglesias, nog steeds de best verkopende Spaanse artiest, Enrique Iglesias, de zoon van, en Álvaro Soler.

Ontdek de kunst van Spanje tijdens uw rondreis

De grote variatie in kunst nodigt uit tot een rondreis door Spanje. Op deze manier krijgt u de kans om van de verschillende kunstvormen te proeven of ze zelf te ervaren. Samen met Vámonos Travels kunt u een rondreis door Spanje samenstellen waarbij u dit allemaal kunt ervaren. Ook voor een rondreis door Italië bent u bij hen aan het juiste adres. De rondreis door Spanje of de rondreis door Italië kan voor u samengesteld worden of samen met u. Door te luisteren naar uw wensen wordt uw rondreis door Italië of Spanje een gegarandeerd succes.