Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Tweewielers

Een ombouwset die voor iedere fiets geschikt is kunt u online kopen

Met de ombouwsets van EBIKE-EFOS kunt u heel eenvoudig uw eigen fiets zelf ombouwen naar een elektrische fiets. Voor allerlei soorten fietsen vindt u een geschikte fietskit waarmee u uw eigen elektrische fiets kunt maken. Rijdt u bijvoorbeeld op een mountainbike, tandem of stadsfiets? Het maakt niet uit op wat voor fiets u rijdt, een ombouwset voor iedere fiets kunt u eenvoudig online kopen bij deze webshop. In de webshop vindt u onderdelen van A-merken, waaronder Samsung en Panasonic. Zo rekent u altijd op de hoogste kwaliteit. De ombouwset die u online kunt kopen bevat alle onderdelen die u nodig heeft om uw eigen fiets om te bouwen.

U stelt uw eigen fiets helemaal naar uw wensen samen

Iedere fietskit heeft een andere motor voor in uw elektrische fiets. Of u nu een voorwielmotor, of een achterwielmotor wilt, u kiest een ombouwset die volledig past bij uw wensen. Ook de snelheid van de fiets, de actieradius en de kracht kiest u volledig zelf. Weet u niet welke onderdelen u nodig heeft om uw fiets om te bouwen? Door heel Nederland en België vindt u dealers van EBIKE-EFOS die u graag helpen met het samenstellen van een ombouwset voor uw fiets, zodat u deze later ook online kunt kopen. De voordelen van het online kopen van een ombouwset voor uw fiets, is dat u op die manier een goedkope elektrische fiets kunt creëren met een zelf samengestelde fietskit. Zo hoeft u geen dure nieuwe elektrische fiets te kopen en kunt u op uw eigen vertrouwde fiets blijven fietsen.

Schaf een ombouwset aan

Als u vaak lange afstanden of bergopwaarts moet fietsen, is het handig om een elektrische fiets aan te schaffen. Echter is het niet meer nodig om een volledig nieuwe elektrische fiets te kopen, aangezien u deze nu ook zelf kunt samenstellen met een fietskit van EBIKE-EFOS. Bekijk het aanbod via www.goedkoop-ombouwset-elektrisch-fietsen.nl.