Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Aanbiedingen

Een mantelzorgwoning op maat

Bij Mantelzorg Wernsen kennen wij de voordelen van een mantelzorgwoning. Vanuit deze woning kunt u uw zorgvragende ouders, kinderen of andere dierbaren de beste zorg bieden. Doordat zij hun privacy houden en u in de buurt bent wanneer nodig kunt u echt iets betekenen. Wij bouwen graag uw zorgchalet op maat en plaatsen deze ook op locatie. Wij adviseren u en regelen de gehele papierwinkel die bij de bouw hoort. Uw zorg is de mantelzorg. 

Mobiele mantelzorgwoning

Het is bij ons ook mogelijk om een mobiele mantelzorgwoning te laten plaatsen, die vrijstaand in de tuin wordt geplaatst. De redenen om zo’n woning te laten plaatsen zijn er veel. In onze tijd is het steeds lastiger om de juiste zorg te vinden, omdat veel verzorgingshuizen worden gesloten. Daarnaast vinden veel mensen het prettig om thuis te kunnen blijven wonen. Wanneer uw ouders ouder worden kunnen zij maar op twee manieren thuis blijven wonen, namelijk door de gehele woning aan te passen of door een mantelzorgwoning te laten plaatsen. Met een zorgchalet kunt u uw privacy behouden en in uw vertrouwde omgeving blijven, maar altijd met een mantelzorger in de buurt. 

Hoeveel kost dat dan?

Het laten plaatsen van een zorgchalet is een goede investering. In tegenstelling tot het ouder worden in een verzorgingstehuis betaalt u voor een zorgchalet maar eenmalig een bedrag om vervolgens deze woning in het bezit te hebben. De woning gaat vervolgens wel 30 tot 40 jaar mee. Wij bieden woningen aan tussen de 35 en 65 vierkante meter. U kunt zelf bepalen welke woning bij u past en hoeveel ruimte u over heeft om de woning te plaatsen. Daarnaast kunt u zelf kiezen welke aanpassingen u laat doen aan de woning om er zo aangenaam mogelijk te kunnen verblijven. Bent u nieuwsgierig naar de precieze prijzen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Samen kijken wij naar wat het beste bij u past. Misschien wel een mantelzorgwoning occasion.

Over ons

Mantelzorg Wernsen wordt door 100% van onze klanten aanbevolen. Wij houden van korte lijntjes en denken met u mee over de beste oplossingen. Nadat u uw wensen aan ons kenbaar heeft gemaakt, bouwen wij uw zorgchalet op maat en plaatsen deze op locatie. Voor de inrichting van uw woning kunt u terecht bij deze woonstylist.