Tijdens een speeddate in Eindhoven kan jij snel super veel andere singles ontmoeten. De kans is dan ook zeer groot dat je minimaal 1 match en wellicht zelfs meerdere matches zal hebben. Tijdens een korte ontmoeting met een andere single ontdek je of jullie een klik hebben en er wellicht een kans is op meer, zoals een fijne relatie met elkaar beginnen. Door speeddaten kom je op een makkelijke manier in contact met andere singles, het is daarna aan jullie wat er verder gaat gebeuren.

Maandelijks houden wij een goed georganiseerde speeddate avond in het eetcafé Spijker. Dit sfeervolle en gezellige eetcafé ligt in het centrum van Eindhoven. Wanneer je bij de locatie aankomt wordt je netjes door ons opgevangen. Je ontvangt een welkomstdrankje en de hostess helpt je op weg. Je zitplaats wordt aangewezen en je krijgt alvast een speeddate kaart. Hierop staan de namen van de andere deelnemers en daarachter twee velden waarin je ‘ja’ of ‘nee’ aan kunt kruisen. Vanzelfsprekend kruis je ‘ja’ in bij een leuke date en ‘nee’ bij een date die niet leuk was. Bij een ‘ja’ van beide kanten hebben jullie een match met elkaar.

Aanvang om 19.30

Vanaf 19.30 staat de deur open, om 20.00 beginnen we met daten. Omdat wij er altijd voor zorgen dat je rond de 20 vrijgezellen ontmoet tijdens jouw speeddate avond heb je met iedereen maar een kort gesprekje. Maak een gezellig praatje, stel leuke en interessante vragen en maak een grapje tussendoor. Je kan hierdoor snel merken of jullie een klik met elkaar hebben. Na elke ronde schuift één van de twee een tafeltje door, het is weer tijd voor een nieuwe ontmoeting met de volgende vrijgezel. Rond 22.00 ben je met iedereen op korte date geweest en is de speeddate avond afgelopen. Je bent natuurlijk vrij om nog even te blijven hangen, nog een drankje te doen en na te kletsen.

Alle speeddate kaarten worden aan het einde van de avond bij ons ingeleverd. Wij gaan dan bekijken of er matches gevonden zijn. Heb jij een match gevonden tijdens het speeddate event in Eindhoven? Super leuk! Je ontvangt per mail de naam en het emailadres van jouw match. Neem contact op met jouw match en ga ontdekken of er meer in zit!

 

https://speeddateeindhoven.nl/