Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Hobby en vrije tijd

De universele geest en het sterrenbeeld Leeuw

Geboren tussen 24 juli en 23 augustus zijn degenen die worden geregeerd door of liever partners van de zon. Dat maakt hen tot koningen en in hun gedachten dat ze ver boven alle anderen zitten. De zon, je weet misschien al, is de Koningin van de Hemel en haar maten zitten trots naast haar. Degenen die ik ken, hebben een trotse uitstraling van superioriteit en kennis. Ze hebben gewillig hun publiek gedragen terwijl ze hun filosofieën ontspruiten, maar een meer oprechte vriend die je misschien nooit hebt.

Leeuw is een vuurteken en net als hun drie tegenhangers, Horoscoop Weegschaal, Horoscoop Schorpioen en Horoscoop Boogschutter, moet je ze nooit overschrijden of hun recht om te regeren ter discussie stellen. Ze haten het om uitgedaagd te worden of zich te schamen en in principe zullen ze de wereld in hun charme omhullen en hun liefde naar hartelust uitdelen.

Ze zijn ook zeer amusant en open. Ze hebben niets te verbergen, dus ze zijn nooit verborgen, tenzij ze worden bedreigd met een nederlaag. Ze stijgen naar het toppunt van hun vakgebied en ongeacht in welk beroep of welke carrière ze zich bevinden, ze zullen schitteren als de ster waar ze mee gepaard zijn.

Net als de grote kat en heerser van de jungle zullen de mensen die op dit moment zijn geboren, verblinden met hun glimlach, maar pas op, want hun klauwen kunnen diep graven. Hun prachtige gras van menselijke gewoonten betekent dat velen leraren, politici of psychiaters zijn. Dat is echter niet hun limiet omdat ze steeds hoger stijgen als de hoogte van de zomerzon schijnt met uitstekende gevolgen.

Als een geweldige organisator wanneer hij het commando voert, is hij een groot leider. Mensen kunnen zijn opdrachten gemakkelijk opvolgen en dat maakt hem gelijk aan een vijfsterrengeneraal van een grote troepenmacht. Hij entertaint alsof hij dat doet in een koninklijk paleis met alles erop en eraan. Van een Leeuw-gastheer is gezegd dat hij de beste wijn, voortreffelijk eten, mooie vrouwen en muziek biedt. In deze setting is hij het meest thuis.

Beroemd onder de vele van dit teken zijn Jacqueline Kennedy; Aldous Huxley; Walter Scott; Prinses Margaret Rose; en Fidel Castro. Hun levens en gewoonten, om nog maar te zwijgen van hun leiderschapskwaliteiten, dragen de kenmerken ervan uit.

De musical The King and I waarin Anna, de oppas, lijdt aan de berisping en vastberadenheid van een onbuigzame heerser in de koning van Siam, is een aanwijzing van hoe een Leeuw-minnaar eruit kan zien. Het kostte haar om een interessante uitdaging te creëren, gevolgd door vrouwelijke onderdanigheid zodra zijn interesse was gewekt, en een les leerde dat ze niet kan worden verslonden.

Rustig redeneren en het genereren van zijn interesse is de sleutel tot het creëren van een romantische stropdas of zelfs een langdurige vriendschap. Wees voorbereid op het matchen van de glamour en word verwend door voldoende cadeaus als je hem hebt aan het einde van je rij. Spoel hem voorzichtig, want vergeet niet dat hij klauwen en zeer grote tanden heeft.

Mijn reïncarnatie en kennis van de Grote Geest van het Universum, leidde tot mijn interesse in sterrenbeelden. Dat mensen zo heel anders zijn en dat hun innerlijke wezen geregeerd wordt door de tijd van het jaar waarin ze geboren worden, is het bewijs dat we in één leven sterven en terugkeren om het plan vanaf het begin te vervullen.
Gedurende mijn onderzoek werd dat plan ontdekt in de profetieën in het Oude Testament. In hen verklaart de Geest duidelijk wat zijn bedoelingen zijn en waarom we nu in de laatste dagen zijn. Degenen geboren uit specifieke tekens worden vanaf de geboorte in de rollen geleid die ze in het leven zullen uitvoeren.

Het is onmogelijk voor een Leeuw-kind om iets van een ander teken te worden, bijvoorbeeld Steenbok of Waterman. Hun manier van denken is zodanig dat het niet uitmaakt hoeveel ze kunnen proberen het deel in hen te veranderen dat de stem van begeleiding geeft, is strikt vastgelegd in een patroon.

Sommigen, zoals die van dit teken, leraren en leiders, anderen zoals die van Weegschaal zullen grote kunstenaars zijn en Steenbokmensen, met zijn behoefte aan orde en gerechtigheid, zullen proberen om ze in overeenstemming te brengen. Dit aspect van de schepping is geëlimineerd uit religies omdat het, net als reïncarnatie, niet kan worden verklaard in overeenstemming met de principes van verwarring en magie waaraan hun aanhangers zich houden.

Bron:
Horoscoop | Daghoroscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/