Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Energie

Creëer sfeer met een inbouw gashaard

Met een inbouw gashaard of een MCZ pelletkachel geeft u uw woonkamer net wat extra sfeer. Bovendien draagt u bij aan het milieu. Deze kachels zijn verbruiken namelijk minder energie en stoten minder schadelijke stoffen uit dan een normale houtkachel dat doet. Ze verwerken de brandstof op een innovatieve manier. Houtpellets zijn een milieuvriendelijke en efficiënte brandstof voor uw MCZ pelletkachel. Ze bereiken een CO2-neutrale brandstof. Daarnaast komt er geen fijnstof vrij bij een gashaard. Een inbouw gashaard en een MCZ pelletkachel van Ambianza hebben een minimalistisch ontwerp die uitstekend passen in een modern interieur. Ze zijn voorzien van zwarte tinten en hebben stalen uitstraling. Ze passen dan ook perfect in vrijwel elk interieur.

Perfecte afwerking van de inbouw gashaard en weinig onderhoud

Als u de inbouw gashaard of de MCZ pelletkachel bestelt bij Ambianza, dan weet u zeker dat u een product met een perfecte afwerking krijgt. De specialisten van dit bedrijf installeren deze kachel voor u en geven u advies over het onderhoud en gebruik. Een inbouw gashaard heeft als groot voordeel ook nog dat de brandstof nooit op raakt en dus niet bijgevuld hoeft te worden. Bovendien heeft het weinig onderhoud nodig. Eenmaal per jaar is echter wel aan te raden. Dit kunt u zelf doen of u laat het over aan een specialisten. Ook hierover kunt u advies vragen bij dit bedrijf.

Bekijk online het aanbod

Bij Ambianza kunt u online het aanbod bekijken. U ziet zo precies welke inbouw gashaard of MCZ pelletkachel u kunt kiezen. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan maakt u eenvoudig een afspraak met ze. De levertijd en prijs staan online al vermeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ze hebben ook nog een showroom. Wilt u de kachels eerst in het echt bekijken? Dan kunt u hier naartoe gaan. Ze zijn op maandag gesloten. Weet u nog niet welke inbouw gashaard of MCZ pelletkachel voor u het beste is? Vraag de medewerkers dan om advies.