Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Management

Business under 1 lakh in village

 

Zaken onder 1 lakh in dorp

 

1. Thee- en koffiesalon:

Mensen houden ervan om met kleine tussenpozen thee of koffie te drinken en ze zullen er nog meer van kunnen genieten als u een thee/koffiesalon in hun dorp opent waar ze zich kunnen ontspannen na een dag hard werken. 

U kunt een goede zaak doen door thee of koffie te verkopen tegen betaalbare prijzen.

 

2. Waterzuiveringsbedrijf:

Als je wat technische kennis over waterzuiveraars dan het openen van een bedrijf van de verkoop van gezuiverd drinkwater kan een ander klein dorp business idee waar mensen zullen komen om gezuiverd water te kopen op dagelijkse basis.

 

U hoeft geen hoge investeringen voor deze business en de winst zal ook goed zijn op lange termijn.

 

3. Kruidenierswinkel:

Mensen van dorpen hebben dezelfde smaak als die van mensen die in de nabijgelegen stad of stad wonen, dus als je hun tijd kunt besparen door een kruidenierswinkel te openen met alle soorten dagelijks gebruikte producten dan zullen ze graag om ze te kopen tegen voordelige prijzen.

 

Kruidenierswinkel

U hoeft geen grote investering te doen voor deze zaak als u in het dorp zelf gevestigd bent.

 

4. Dierenwinkel:

Als je genoeg ruimte hebt waar je kleine kooien kunt plaatsen om vogels, vissen of andere huisdieren te houden dan is het openen van een dierenwinkel ook een van de beste kleine dorpsbedrijfsideeën voor nieuwe ondernemers. U kunt exotische rassen verkopen aan dorpelingen tegen betaalbare prijzen.

 

5. Pluimveehouderij:

Het houden van pluimvee aan huis/dorpsboerderij levert niet alleen eieren maar ook vlees en is dus een winstgevende onderneming. Er zijn meerdere factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het starten van deze onderneming.

 

Het is een extra voordeel als u toegang heeft tot veel open ruimte op uw dorpsboerderij van waaruit u het pluimvee kunt huisvesten, maar als het ontbreekt dan kan het in bezit krijgen van een klein stukje land in pacht of het kopen van een stuk land voor het doel een goed idee zijn.

 

6.  Zeepsteen:

Zeepsteen is een zachte steen die een hoge olieabsorptiecapaciteit heeft; vandaar komt handig voor het maken van zeep bars.

 

Het kan u een mooi rendement opleveren, maar om winst te maken met deze business is een goede planning en kennis over de markt nodig.

 

7. Schapenhouderij:

De schapenhouderij vergt zeer weinig onderhoud en biedt eindeloze mogelijkheden om winst te genereren door de wol en het vlees te verkopen.

 

U kunt dit bedrijf beginnen met een kleine kudde schapen en de kudde uitbreiden door babylammeren te verkopen.

 

Er zijn tal van schapenrassen in India die voor verschillende doeleinden kunnen worden gefokt, waardoor er meer opties zijn om uit te kiezen bij het starten van deze business.

 

8.  Melkveehouderij:

Melkveehouderij is een extra voordeel als je werkt op een boerderij die in de buurt van een stad ligt.

 

Melkveehouderij Business

Als u op zoek bent naar het starten van deze business met een investering van minder dan 25000 roepies, dan is het beheren van boerderij cum zuivel zou een goed idee zijn.

 

9 . Eetbare Vleermuizen:

Eetbare vleermuizen is een ander idee waar je goed geld kunt verdienen, afhankelijk van de vraag en de inspanningen die je erin steekt.

 

Zowel wilde als gekweekte eetbare vleermuizen zijn erg gewild op de markt, waardoor het een goede business is om winst te maken.

 

10. Geitenhouderij:

Geitenhouderij thuis of op de dorpsboerderij is een andere zeer populaire manier om winst te verdienen met dit kleine dorpsbedrijfsidee.

 

Geitenfokkerij

U kunt geiten fokken voor melk, vlees of als huisdier gebruiken. In feite kunt u beginnen met het fokken van geiten met een klein aantal van de kudde en het aantal te verhogen door de verkoop van baby geiten.

 

11. Mini varkenshouderij:

Mini varkenshouderij is een ander lucratief bedrijfsidee om uit te kiezen; omdat het werkgelegenheid en financiële stabiliteit biedt aan mensen die in dorpen en steden wonen.

 

Je kunt thuis varkens fokken en de varkensvleesproducten zoals vlees, spek, ham enz. op de markt in de buurt of aan grote hotels/restaurants verkopen om een mooi rendement te behalen.

 

12.  Houtteelt:

De houtteelt is een ander klein dorpsbedrijfsidee dat helpt bij het genereren van goede inkomsten als de juiste marketingstrategieën worden uitgevoerd; aangezien het wordt gekweekt in bossen die gewoonlijk door dorpen worden omringd.

 

13. Koffie Exporteren Business:

Als u een boerderij gelegen in de buurt van koffie groeiende regio, dan koffie-export bedrijf kan een goede keuze voor u zijn als het is een van de meest veeleisende en winstgevende business in de wereld.

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/magazine/handige-apps-voor-onderweg/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/