Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Horeca

Barista op locatie

Organiseer je een feest of sta jij op een evenement? Dan wil je jouw gast natuurlijk zo goed mogelijk ontvangen. Sinds jaar en dag is koffie hét middel om je gasten een warm welkom te geven. Koffie is echter meer geworden dan alleen een warm drankje. Het is een ervaring geworden. Je kunt niet meer komen aanzetten met een flauw bakkie uit de automaat. Daarom kun je bij Bar Company terecht voor een enthousiaste barista op locatie. Die maakt van elk evenement een feestje!

Waarom een barista op locatie?

Een barista is meer dan alleen een barman of -vrouw die koffie zet. Onze barista’s hebben passie voor wat zij doen. Het zijn echte vakmensen die graag hun liefde voor koffie delen. Dat dragen zij dan ook over op jouw gasten! Bovendien zie je uiteindelijk toch liever een gezicht dan een machine. Een vriendelijk gezicht en koffie op maat. Dat levert net dat extraatje op om van je koffiemoment een ervaring te maken. Zet bijvoorbeeld een barista op jouw beurrsstand. Dat maakt gegarandeerd indruk!

Vakmanschap van een barista

De barista’s van Bar Company kunnen elke koffie maken die jij wil. Van een simpele espresso tot schitterende latte art. Wil jij bijvoorbeeld een mooie tulp in je cappuccino schuim? Dat kan! Met de koffie printer kun jij jouw gasten helemaal trakteren op next level latte art.

Attributen

Je kunt bij Bar Company een barista inhuren met of zonder koffiemachine. Onze barista’s zijn meesters in het bedienen van een espressomachine. Die apparaten zijn al een plaatje op zich! Wil jij toch nog wat meer uit je koffiestand halen? Dan hebben wij een breed assortiment aan andere attributen. Zo kun je gaan voor een van onze mooie (mobiele) koffiebars. Deze kunnen wij voorzien van de branding van jouw bedrijf. Ga voor de optimale koffie ervaring op jouw feest of evenement en boek een barista bij Bar Company.

https://www.barcompany.nl/