Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Aanbiedingen

Badkamer inrichting

Badkamer inrichting

Handdoeken hangen op een rek of aan een haak. De zeep ligt in de daarvoor bestemde houder en voor de tandenborstel zijn er speciale tandenborstelbeker. Uiteraard zijn deze bekers hygiënisch verpakt in een milieuvriendelijk zakje. De badkamer is tegenwoordig meer dan een wasruimte. Een schone frisse badkamer draagt bij aan het algehele gevoel van ontspanning. Met de juiste hotel supplies creëert u binnen no time de perfecte gastbeleving. De juiste producten zijn functioneel en bieden uw gasten extra comfort. Daarnaast geven ze de badkamer een stijlvolle touch dankzij de luxe uitstraling. Uw gasten zullen een aangenaam verblijf hebben in uw hotel dankzij de juiste badkamer inrichting. Want, een schone, frisse badkamer staat hoog op de wensenlijst van uw gasten.

 

Waarom een weegschaal

Hotels willen dat hun gasten zich optimaal op hun gemak voelen tijdens hun verblijf. Om die reden proberen zij het gevoel van thuiskomen zoveel mogelijk na te bootsen. De gedachte hierachter is namelijk dat hoe meer gasten zich thuis voelen, hoe groter de kans is dat ze in de toekomst terug zullen keren. Voor veel mensen is het een gewoonte om elke ochtend op de weegschaal te stappen. Daarom bieden veel hotels tegenwoordig weegschalen aan. Deze zijn verkrijgbaar in stijlvolle en draagbare ontwerpen zodat ze aansluiten op de rest van het interieur. Daarnaast zijn ze stevig en gemakkelijk in gebruik.

 

Comfort met goed bad textiel 

Badmatten, badjassen en badslippers. Gun uw gasten het luxe gevoel van dik, comfortabel bad textiel. Bad textiel is verkrijgbaar in veel kleuren en afmetingen. Zo vindt u altijd een handdoek die past in het interieur van uw badkamer. Met goed bad textiel kunt u de sfeer in uw badkamer eenvoudig vernieuwen en kunt u gemakkelijk eens kiezen voor wat anders. Elk materiaal soort heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo is het materiaal katoen zeer sterk, neemt vocht op en heeft een ademende werking. Egyptisch katoen is heerlijk zacht, extra sterk en zeer duurzaam. Het materiaal badstof is ook van katoenvezel gemaakt en is bij uitstek geschikt om veel vocht op te nemen.

 

Haardroger

Een föhn hoort tegenwoordig tot de standaard inrichting van uw hotel badkamers. Kies voor een losse föhn die u in een la of kastje kunt opbergen en eenvoudig kunt verplaatsen of kies voor een wandmodel. De wandmodellen zijn eenvoudig te monteren en hebben een anti-diefstalbeveiliging. Een goed uitgeruste badkamer draagt bij aan het algehele gevoel van luxe: uw gasten zullen dit zeker waarderen.

 

https://facilitytradegroup.nl/